Qui som?

La Fundació l’Alternativa apareix al 2003 vinculada a la formació política Esquerra Unida i Alternativa i els seus objectius són fomentar l’estudi i la recerca en les ciències polítiques i socials al nostre país, des de l’òptica de les esquerres.

La Fundació pretén ser un instrument útil, científic i amb capacitat de proposta en el debat de les esquerres a Catalunya. Vol centrar la seva atenció en qüestions com la ruptura democràtica, la confluència de les esquerres i la República Catalana.

La Fundació L’Alternativa permet la creació d’espais de debat oberts i plurals per aprofundir en els grans temes socials i polítics actuals del país amb rigor i perspectiva,

La Fundació L’Alternativa cerquem propostes de transformació social des d’una perspectiva marxista; des de la humilitat en les formes i l’honestedat intel•lectual però alhora amb ambició i vocació de futur.

És per això que llancem una proposta participativa a la societat catalana, amb voluntat de treball en confluència amb les diverses entitats del teixit associatiu i polític del país, amb les que que compartim els valors essencials de l’esquerra.

Des del convenciment que les rengleres més glorioses de la història de la humanitat estan encara per escriure’s i des de l’aportació del treball constant i quotidià us convidem a participar en aquest projecte.

 

Patronat

Adelina Escandell i Grases – Presidenta
Reinald Roca Serra – Vicepresident
Jordi López González – Secretari

 

Balart Armengol, Eva
Castro Leiva, Lola
Civit Illa, Mercè
Clemente Conte, Alfredo
Ferrer Llop, Josep
Garcia Acosta, Jesús
Gómez López, Remei
Gómez Márquez, Sergio
Lozano Montoya, Núria
Luque Porrino, Ramon
Matas Salla, Francesc
Nuet Pujals, Joan Josep
Ortega Canillas, Marcos
Rivera Arias, José Luis
Rodríguez Albert, David
Rodríguez Serrano, Juanma
Ruiz Caballero, Agustí
Salado Pérez, Toni
Salmerón Muñoz, Alfonso
Sánchez Mira, Hèctor
Sancho Conde, José Fco.
Sansa Albert, Carme
Tomàs Gonzalo, Àngels
Valls Lucea, Raül
Vilà Planas, Montserrat

Be Sociable, Share!

TRADUEIX:

Al Twitter


Al Facebook


Canal de vídeos

Cicle debats

http://www.fundacioalternativa.cat/wp-content/uploads/2016/02/cicle-debats.jpeg
----------------------------------------------------
Postgrau Análisis económico y filosófico-político del capitalismo cotemporáneo Organitza Fundació Pere Ariaca i col·laboren: revista SinPermiso, GREECS, Fundació Pere Ardiaca, Fundación Socialismo Sin Fronteras, Fundació Nous Horitzons, Observatori DESC, Ateneu Roig i revista La Directa
Més informació aquí