Organització

El patronat de la fundació l’Alternativa està regit pel capítol IV (articles 16 a 30) dels nostres Estatuts i subjecte al llibre 3er del Codi Civil Català.

Està format per les següents persones:

Patronat

Adelina Escandell i Grases – Presidenta
Reinald Roca Serra – Vicepresident
Jordi López González – Secretari

 

Eva Balart Armengol

Dolores Castro Leiva

Alfredo Clemente Conte

Josep Ferrer Llop

Jesús Garcia Acosta

Remei Gómez López

Sergio Gómez Marquez

Núria Lozano Montoya

Ramon Luque Porrino

Francesc Matas Salla

Ivan Nieto Martínez

Joan Josep Nuet Pujals

Marcos Ortega Canillas

Jose Luis Rivera Arias

David Rodríguez Albert

Juan Manuel Rodríguez Serrano

Agusti Ruiz Caballero

Antonio Salado Pérez

Alfonso Salmeron Muñoz

Hector Sànchez Mira

Jose Francisco Sancho Conde

Àngels Tomas Gonzalo

Raul Valls Lucea

Montserrat Vila Planas

 

PRESENTACIÓ DE L’EQUIP DIRECTIU

 

Adelina Escandell i Grases

Presidenta de la Fundació

Va néixer a Barcelona el març de 1954. Filla, mare i àvia.

És mestra i llicenciada en psicologia. Formadora en Coeducació. Ha treballat tota la seva vida en l’ escola pública.

Afiliada a COOO, primer en la Federació d’Educació i ara a Pensionistes i Jubilades.

Es va afiliar al PCC al 1982, ara conformant Comunistes.

Membre d’EUiA des de la seva formació.

Ha desenvolupat com a militant diverses responsabilitats: responsable del sector d’educació, responsable de l’Àrea de la Dona d’EUiA, directora de l’AVANT, coordinadora del Comitè Executiu i actualment responsable de l’Escola de Formació.

En el moment actual, també, com a militant, és presidenta de la Fundació l’Alternativa.

 

 

Reinald Roca Serra

Vicepresident de la Fundació

Va néixer el 1952 a Ullastret, Girona.

Ara està jubilat.

Formació acadèmica inacabada d’Història. Militant marxista des dels 19 anys.  I com a tal,  productor de programes de TVC des del 1984,  impulsor del sindicalisme en el món de la comunicació, i defensor del caràcter públic de la  informació i l’ entreteniment. Militant polític de La tendència marxista L’Aurora integrada a EUiA.  Aprofita la jubilació per impulsar la inclusió social de l’immigrant a través del teatre i l’elaboració de vi.

 

Jordi López Gonzàlez

Secretari de la Fundació

Va néixer el 1960 a Barcelona.

Va començar la seva militància el 1977: ha passat pel PSUC, posteriorment pel PCC i, en l’actualitat a Comunistes. Forma part d’EUiA des de la seva fundació.

Després del seu pas professional en la producció cinematogràfica, en l’actualitat és assessor de la quarta secretaria de la Mesa del Parlament; també coordina les agendes parlamentàries d’EUiA.

 

 

Tal i com s’especifica a l’article 19 dels nostres Estatuts, les patrones i patrons exerceixen el càrrec gratuïtament, sens perjudici del dret a ser reemborsats de les despeses degudament justificades i a la indemnització pels danys que els ocasioni el desenvolupament de les funcions pròpies del càrrec.

 


Política de privacitat

Política de privacitat de la Fundació Privada l’Alternativa

 

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

El responsable és la Fundació Privada l’Alternativa (d’ara endavant “Fundació l’Alternativa”) amb seu al carrer Doctor Aiguader, 10-12 bxs, 08003, Barcelona.

 

Qui és la persona Delegada de Protecció de Dades? Què fa?

La persona Delegada de la Protecció de Dades és el responsable de vetllar amb diligència pel compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal; pots contactar-hi a l’adreça postal de la Fundació l’Alternativa o bé a l’adreça electrònica Info@fundacioalternativa.cat o bé trucant al 93 295 54 18.

 

Per què disposem de les teves dades de caràcter personal?

Hem obtingut les teves dades de caràcter personal a través de les relacions prèvies que has mantingut amb la Fundació l’Alternativa o per les relacions que tens ara amb l’entitat: pot ser que en siguis sòcia o soci, donant, participant de les nostres activitats o projectes o bé que ens sol·licitessis informació promocional sobre les activitats, iniciatives i campanyes de la Fundació l’Alternativa.

 

Quines dades personals tractem?

La Fundació l’Alternativa només tracta les teves dades de caràcter personal si ets major d’edat, en cas de ser menor d’edat necessitem l’autorització del pare, mare o representant legal. Les dades que tractem per a les finalitats legítimes, que posteriorment t’expliquem, són: Dades necessàries per tal de mantenir els contacte amb tu:

 

Nom Cognoms

Correu electrònic

 

De la mateixa manera tractarem les dades addicionals que voluntàriament ens facilitis en el futur, incloses aquelles que ens aportis a través de les xarxes socials o alguna altra aplicació. La privacitat de les dades que has posat a Internet depèn de la teva pròpia configuració de privacitat, de l’ús de les xarxes socials i de les mateixes polítiques de privacitat de cada xarxa social o de cada aplicació; per aquesta raó et recomanem que llegeixis les condicions i termes de servei de les xarxes abans de facilitar-nos les dades.

 

Amb quin objectiu tractem les teves dades personals?

La Fundació l’Alternativa vol tenir contacte amb tu per informar-te de les seves activitats i fer-te arribar el butlletí setmanal amb propostes d’articles, llibres, activitats, xerrades, pel·lícules, mobilitzacions etc., al mateix temps que volem ser actius amb la comunicació i la transparència. Per donar suport a la nostra missió, duem a terme algunes d’aquestes accions que impliquen el tractament de dades de les nostres sòcies, famílies, usuaris/es, simpatitzants i voluntàries:

-Enviar informació sobre la Fundació l’Alternativa via butlletí electrònic, o correu electrònic, fins i tot quan la nostra relació hagi acabat, excepte que es manifesti el contrari de manera explícita.

– Invitar a actes o esdeveniments organitzats per la Fundació l’Alternativa.

– Informar dels nostres projectes, activitats i serveis.

A més tractem les teves dades per a l’enviament, fins i tot per mitjans electrònics, de comunicacions promocionals d’activitats i iniciatives similars a aquelles en que has participat anteriorment.

Si t’oposes a rebre aquests tipus de comunicacions promocionals, ara o en qualsevol altre moment, pots enviar un correu electrònic a l’adreça de la Delegada o del Delegat de Protecció de Dades (info@fundacioalternativa.cat) o bé dirigir-li una sol·licitud a la nostra adreça postal.

 

Per què tractem les teves dades personals?

El tractament de les teves dades personals referents al manteniment de la teva relació amb la Fundació l’Alternativa, està legitimat perquè és deriva de les obligacions contractuals de l’esmentada relació.

El tractament de les teves dades personals per a l’enviament d’informació promocional sobre activitats, campanyes o iniciatives de la Fundació l’Alternativa similars a les que ja has participat, respon a un interès legítim de la nostra entitat i està autoritzat per la normativa vigent.

 

Per què podem facilitar les teves dades a terceres persones?

No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

 

Quins són els teus drets?

Pots exercir el dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de les adreces indicades. Si consideres que el tractament de les teves dades personals vulnera la normativa o els teus drets de privacitat, pots presentar una reclamació, pots adreçar-te a la nostra Delegada Protecció de Dades (a través de les adreces postal o electrònica indicades) o la Agencia Española de Protección de Datos.

 

 

Be Sociable, Share!

TRADUEIX:

Al Twitter


Al Facebook


Canal de vídeos

Cicle debats

http://www.fundacioalternativa.cat/wp-content/uploads/2016/02/cicle-debats.jpeg
----------------------------------------------------
Postgrau Análisis económico y filosófico-político del capitalismo cotemporáneo Organitza Fundació Pere Ariaca i col·laboren: revista SinPermiso, GREECS, Fundació Pere Ardiaca, Fundación Socialismo Sin Fronteras, Fundació Nous Horitzons, Observatori DESC, Ateneu Roig i revista La Directa
Més informació aquí